Wie ben ik?

Hallo, ik ben Dominique, 61 jaar, gehuwd en heb een dochter van 26 jaar. Begin 2005 had ik toevallig een Agapornis personatus wildkleur gezien en ik was meteen verkocht. Zo'n fantastisch mooi vogeltje, daar kan volgens mij geen enkele mutatie tegenop. Daar ik vastbesloten was om deze te gaan kweken, had ik mij meteen lid gemaakt bij de BVA (Belgische vereniging voor Agaporniden). Ondertussen ben ik ook actief bezig bij BVA als voorzitter en daar werk ik ook mee aan de eindredactie van het BVA tijdschrift dat tweemaandelijks online verschijnt. Verder bezoek ik heel wat leden in binnen en buitenland en worden er heel wat artikels geschreven die in het BVA magazine verschijnen. Mijn bedoeling is niet om aan tentoonstellingen mee te doen, maar gewoon vogels houden als leuke hobby. Het is een uitstekende uitlaatklep na het drukke werk. 

Regelmatig komen er ook vrienden uit het buitenland bij mij op bezoek en breng ik jaarlijks ook een bezoek aan onze vrienden in Spanje, Portugal en Dubai.

Mijn tweede passie is mijn tropisch tuintje met subtropische planten, waar ik tijdens de zomermaanden van geniet, maar voor de winter van start gaat, is er heel veel werk aan om alle planten in te pakken.